Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Hygiënische rekken voor uw koelcel

Koelcelrekken die volledig beantwoorden aan de HACCP-normen

Wie in de horeca of in voedingswaren werkt, weet dat alle voeding en toebehoren moeten beantwoorden aan strenge HACCP-normen. Hierop wordt regelmatig controle uitgevoerd. Dat betekent dat voedingswaren die in de koelcel of vriescel bewaard worden, ook zo hygiënisch mogelijk moeten worden gestockeerd. Dankzij de Rekkenspecialist kan u gerust zijn dat uw koelcelrek volledig beantwoordt aan de HACCP-richtlijnen. Bovendien zijn onze rekken uiterst onderhoudsvriendelijk. Ze barsten niet en zijn perfect bestand tegen hitte of vriestemperaturen.

Kunststof rekken voor uw koelcel

Voor koel- of vriescellen is kunststof ideaal als materiaal voor uw rek. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dat is belangrijk voor de HACCP-kwaliteitsnormen. Die normen vragen ook om genoeg onderruimte onder uw rek te voorzien. Dozen die zomaar op de grond worden geplaatst zijn niet hygiënisch genoeg en worden bij controle afgekeurd.

Door zoveel mogelijk in de hoogte op te stapelen, kan u uw ruimte ten volle benutten.

Online koelcelrekken bestellen

Heeft u geen zin om verschillende winkels te bezoeken en rekken te vergelijken? Dan kan u hier heel snel en gemakkelijk uw koelcelrek bestellen. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt uw rek binnen de 5 werkdagen geleverd.

Twijfelt u toch over de afmetingen? Laat u gerust begeleiden door onze experts. Zij vinden beslist een rek dat volledig aan uw eisen beantwoordt.

Rekken op maat voor uw koelcel

Heeft u eerder een kleine koelcel? Of een vriescel met speciale afmetingen? Dan is een koelcelrek op maat beslist een interessante oplossing.

Dankzij onze handige configurator:

  • Voert u de afmetingen in.
  • Kiest u het aantal centimeters voor de onderruimte.
  • Bepaalt u het gewenste aantal niveaus.
  • En versleept u de afdekplaten op de tekening.

Zo creëert u als het ware een rek volledig op maat van uw koel- of vriescel en bent u er zeker van dat u uw ruimte volledig optimaal benut. Bovendien ziet u rechts bovenaan meteen hoeveel uw rek kost.

Heeft u nog vragen over onze koelcelrekken? Reken dan op onze warme klantenservice. Aarzel niet om contact op te nemen.

Daarom ...
Grootvakstelling
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 47