Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u
1 KIES EEN REKTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER REKOPTIES Bewerken
3 BOUW HET REK
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Grootvakstellingen kopen? Stel het niet uit tot morgen!

Grootvakstellingen zijn uiterst gebruiksvriendelijke opbergsystemen voor goederen of producten die een zwaarder gewicht hebben. Ze worden ook vaak breedvakstellingen genoemd. Als u een opbergsysteem zoekt, waarbij u zware goederen gedurende langere tijd kunt stockeren, is een grootvakstelling beslist een goede keuze. Denk maar aan de stockage van zomer- of winterbanden bijvoorbeeld. De grootvak of breedvak stellingen uit ons assortiment zijn allemaal van het merk AR. Dit is de afkorting voor ARESTANT.

Grootvakstellingen samenstellen is een fluitje van een cent. Ze worden vaak geïnstalleerd in grote magazijnen, entrepots, garages, ateliers of ruimtes die verschillende verdiepingsvloeren hebben. AR grootvakstellingen beantwoorden altijd aan de E.A.-95 norm. Hierdoor bent u zeker van de hoge kwaliteit en een lange levensduur van de stellingen.

Een grootvakstelling vereenvoudigt de opslag van goederen

Ook als u niet zo’n handige doe-het-zelver bent, is de installatie of montage van zo’n breedvakstelling of grootvakstelling geen enkel probleem. Als specialist in grootvakstellingen weten we maar al te goed hoe kostbaar uw tijd is. Deze stellingen worden standaard geleverd met AR-jukken en AR-liggers. Zodra u extra opslagruimte nodig heeft, kunt u ze makkelijk uitbreiden. We helpen u graag verder met advies op maat!

Grootvakstelling te koop

Zoekt u een grootvakstelling van 60 cm? Of heeft u een speciale afmeting in gedachten? Laat het ons weten! Ook naar uitbreidingsmogelijkheden toe kunnen we u perfect adviseren. Zo kunt u uw stelling personaliseren met stalen legplanken of houten vlonders. Wilt u graag een aantal grootvak magazijnrekken kopen? Dan kunt u altijd hulp vragen van ons professioneel team.

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 0 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


LIJST VAN PRODUCTEN


Type rekRek opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+32 3 303 78 47
Mail
info@rekkenspecialist.be