Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 47

E-mail ons

WhatsApp

Maak kennis met het team van Grootvakstellingspecialist.be

Wie zijn wij?

PEDROSHOP is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.

Middels onze diverse webshops focussen wij ons op diverse productgroepen binnen de kantoor- en magazijninrichting branche. De kracht van onze webshops is, dat iedere webshop zijn eigen specialisme heeft. Hierdoor krijgt u in één oogopslag de producten duidelijk en efficiënt gepresenteerd. Kortom 'What you see, is what you get'.

Onze medewerkers

Wanneer er toch nog onduidelijkheden bestaan over een product, kwaliteit of levertijd kunt u bellen, chatten of mailen met één van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring in kantoor- en magazijninrichting hebben wij een flinke dosis aan kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen onze medewerkers u dan ook middels persoonlijke aandacht en kennis voorzien van de juiste informatie.

Matthijs de Raad

Matthijs de Raad

Eigenaar & productspecialist

E-mail: matthijs@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. +32 3 303 78 47

Aangenaam! Mijn naam is Matthijs en ik ben eigenaar van Pedroshop.nl. Inmiddels alweer 20 jaar actief in de kantoormeubelen branche. Met de webshops van Pedroshop.nl onderscheiden we ons met een totaalassortiment, scherpe prijzen, kwaliteit en uiteraard advies. We zijn niet voor niets dé specialist. Naast het aansturen van het team van Pedroshop.nl help en adviseer ik klanten. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Larissa van Mourik

Larissa van Mourik

Productspecialist

E-mail: larissa@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. +32 3 303 78 47

Hi! Ik ben Larissa en ben vanaf 2019 werkzaam binnen dit bedrijf! Ik ben verantwoordelijk voor de producten in de categorieën archiefkasten, ladeblokken en lockerkasten. Bij vragen over één van deze producten is de kans groot dat ik u te woord mag staan. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden wordt gesteld en dat er een passend aanbod gemaakt kan worden afgestemd op uw wensen. Wij als Pedroshop streven er daarom ook naar om binnen 1 werkdag een antwoord op uw vraag te hebben. Het werk blijft mij motiveren en uitdagen dat is ook de reden waarom ik hier met veel plezier werk, geen 1 dag is hetzelfde! Naast het werk ben ik veel in de sportschool te vinden, want een gezonde leefstijl vind ik van belang. Mijn collega’s en ik staan graag klaar voor u, dus mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!

Denise Boelhouwer

Denise Boelhouwer

Productspecialist

E-mail: denise@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. +32 3 303 78 47

Hoi! Ik ben Denise en werk sinds april 2020 met veel plezier bij Pedroshop.nl. Ik ben verantwoordelijk voor de producten in de categorieën ergonomie zoals de Aeris Swoppers, maar ook voor stellingen en intern transport. Bij vragen over deze producten is de kans groot dat ik u mag helpen. Ons assortiment is erg uitgebreid; graag informeer ik u over onze producten en maak ik een passend aanbod afgestemd op uw wensen. Het persoonlijke contact met u als klant vind ik het leukste, neem dus gerust contact met ons op bij vragen en advies!

 

Anne Jan Roeleveld

Anne Jan Roeleveld

Online marketeer

E-mail: annejan@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. +32 3 303 78 47

Mijn naam is Anne Jan en ik ben verantwoordelijk voor de online marketing van de Pedroshop.nl webshops. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat onze webshops goed gevonden worden in Google en we via alle kanalen waar onze klanten actief zijn zichtbaar zijn. Daarnaast analyseer ik het bezoekersgedrag om de webshops te verbeteren en de conversie te optimaliseren. Samen met het team van Pedroshop.nl maken we alles zo elke dag weer een stukje beter.

Astrid Koopstra

Astrid Koopstra

Productspecialist

E-mail: astrid@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. +32 3 303 78 47

Hoi! Ik ben Astrid en werk sinds 2015 met veel plezier bij Pedroshop.nl. Ik help mijn collega's om structuur aan te brengen in alle processen die er lopen en ben verantwoordelijk voor de verwerking van de klantgegevens zodat alles volgens de AVG-wetgeving verloopt. 

Maurits de Raad

Maurits de Raad

Transport en logistiek

E-mail: maurits@pedroshop.nl
T. 0318 - 47 27 07
T. +32 3 303 78 47

Hallo, mijn naam is Maurits. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Pedroshop.nl als partime logistiek medewerker. Mijn taak is om uw product netjes en zorgvuldig bij u af te leveren. Ook kan ik uw product indien gewenst monteren. Wij hebben geen 9-5 mentaliteit en alles is mogelijk. U als klant staat bij ons op nummer 1. Graag ontmoet ik u bij uw bedrijf of aan huis.

 

 

Daarom ...
Grootvakstelling
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 47
whatsapp +3233037840