Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 47

E-mail ons

WhatsApp

Houten legbordrek Archos

Het solide Archos rekkensysteem is flexibel in gebruik en kan zeer eenvoudig worden gemonteerd. Archos-rekken zijn vooral bekend onder hun oude naam: Bruynzeel. Gelukkig veranderde alleen de naam, de magazijnrekken zijn nog altijd van dezelfde kwaliteit. Met houten rekken van Archos profiteert u van betaalbare rekken met een grote draagkracht, die u bovendien eenvoudig en snel monteert. Het Scandinavische vurenhout staat garant voor een duurzaam houten rek.

Open zijstukken

Het systeem bestaat uit vurenhouten staanders en naar keuze vurenhouten of sandwich legplanken. De legplanken kunnen per 6 centimeter in hoogte worden versteld. Ook uitbreiden is geen probleem, u kunt de stellingen onbeperkt aanbouwen.

Vuren legplanken

De legplanken worden opgehangen in speciaal daarvoor ontwikkelde metalen beugels. De vurenhouten legplanken zijn aan de onderzijde voorzien van een metalen hoeklijn. Deze hoeklijn is nodig voor de ophanging van de legplank, maar zorgt ook voor extra stevigheid. Voor een extra stevige verbinding kunt u de hoeklijnen aan de staander vast schroeven. In de meeste gevallen is dit niet noodzakelijk. Deze schroeven worden er niet extra bij geleverd.

Sandwich legplanken

De sandwich legplanken bestaan uit een vurenhouten raamwerk waar aan boven- en onderzijde een hardboard plaat op is gelijmd. Hierdoor is hij stevig en ook gemakkelijk stofvrij te houden. Ideaal voor uw archief of linnenkamer. Beide soorten legplanken onderscheiden zich door hun grote draagvermogen.

Beugels

Beugels zijn verkrijgbaar als enkele en als dubbele beugel en in verzinkte uitvoering. De hoeklijnen zijn uitsluiten verkrijgbaar in een verzinkte uitvoering. Bij gebruik van Sandwich legplanken worden zogenaamde Montex beugels gebruikt. De montex beugel is verkrijgbaar als enkele (links en rechts) en dubbele beugel.

Schoring

Voor de schoring van het magazijnrek worden metalen kruisschoren toegepast. Wij adviseren om achter iedere oneven sectie een kruisschoor te gebruiken. Om de stellingen ruggelings aan elkaar te koppelen kunt u gebruik maken van de haakkoppelbeugels

Flexibel door de verscheidenheid aan afmetingen:

De staanders van de Bruynzeel/Archos-rekken zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

 • hoogte: 208 cm, 226 cm en 262 cm
 • diepte: 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm

De legplanken (zowel sandwich als massief) zijn er in de volgende maten:

 • breedte: 90 cm, 100 cm en 120 cm
 • diepte: 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm
   

Waarom kiezen voor Archos ?

 • een betaalbaar systeem
 • "Archos" kwaliteit
 • grote draagkracht
 • eenvoudige en snelle montage
 • duurzaam / lange levensduur

Daarom ...
Grootvakstelling
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 47
whatsapp +3233037840