Bestelt u op werkdagen voor 17.30 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Archiefrekken: eindelijk uw administratie op orde!

Heel wat administratief bediendes, boekhouders, advocaten, notarissen, ministers of dokters doen een beroep op archiefrekken voor de opslag van hun documenten en mappen. Een kwalitatief archiefrek is ideaal als u uw administratie perfect op orde wil hebben en het overzicht wil behouden. Dankzij een goed opbergsysteem kan u alles gemakkelijk bewaren en in een mum van tijd terugvinden.

Een archiefrek op maat

Ieder heeft zijn eigen administratie. Bijgevolg is een ideaal opbergsysteem voor iedereen anders. Heeft u eerder kleine boeken of dunne mappen? Zoekt u een systeem om hangmappen of grote ringmappen te bewaren? Welk archiefrek voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw administratie en manier van archiveren. Laat het ons weten: zo kunnen wij u perfect advies op maat geven.

Metalen archiefrekken

Kan u amper de dozen voor het archief optillen? Dan heeft u al een iets steviger archiefrek nodig. Archiefrekken in metaal zijn ideaal voor zwaarder klassement. Deze rekken hebben een draagvermogen van maar liefst 450 kg per legplank.

Houten archiefrekken

Voor een bescheidener en lichter klassement is een archiefrek in hout heel geschikt. Zulke rekken kunnen een gewicht tot 60 kg per niveau verdragen.

Een speciaal archiefrek nodig?

Voldoen de standaardafmetingen niet aan uw verwachtingen? Dan kan u zelf uw gewenste archiefrek creëren met behulp van de handige configurator.

Hoe?

  • U kiest het gewenste materiaal.
  • U bepaalt de rekopties.
  • En u bouwt als het ware uw ideale rek online.

Zo bent u altijd zeker dat uw rek precies in uw archiefplaats past.

Wist u trouwens dat u de rekken niet noodzakelijk voor archivering hoeft te gebruiken? U kan ze net zo goed gebruiken voor de opslag van voedingswaren.

Daarom ...
Grootvakstelling
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
03 303 78 47